Ik ben een topvakman!
GRATIS AANMELDEN

Hallo daar, topper!

Ontvang vandaag al gratis klussen bij jou in de buurt! Zoofy betaalt ook nog eens gegarandeerd uit. Let op: aanmelden kost je niks en je zit nergens aan vast!

Waarom Zoofy?

Zoofy is in 2015 ontstaan toen een van de oprichters lastig met spoed een CV-monteur kon vinden. Daarom zijn we gaan bouwen aan een systeem waarmee je direct bij meerdere vakmannen kan polsen wie er wel tijd heeft. Dat is fijn voor de klant en voor de vakman. Jij ontvangt gratis klusaanvragen uit jouw regio. Kun jij? Dan druk je simpelweg op 'ja'!

  • Klussen wanneer jij wilt
  • Geen vaste kosten
  • Goede tarieven
  • Gegarandeerde uitbetaling

Bekijk anders ook een het filmpje hieronder om meer te weten te komen. De voorwaarden die gelden voor onze samenwerking kun je altijd hier terugvinden.

Geen vaste kosten.

Aanmelden bij Zoofy is helemaal vrijblijvend. Probeer het gratis uit en kom erachter of Zoofy bij jou past.

No cure, no pay.

Als je geen klussen accepteert, betaal je niks. Alleen na uitvoering van een klus gaat een deel van het bedrag naar Zoofy. Daar tegenover staan erg goede tarieven!

Gratis klusaanvragen.

Je ontvangt alle klusaanvragen gratis via een app die we speciaal voor jou hebben gemaakt. Je kiest zelf of het jou uitkomt.

Hoe werkt Zoofy?

KLANT PLAATST AANVRAAG.

Klanten doen een klusaanvraag via de site. Ze geven aan wat en wanneer iets moet gebeuren.

JIJ ONTVANGT AANVRAAG.

De klusaanvraag gaat alleen naar vakmannen in de buurt. Je ontvangt deze via een app, mail of soms sms.

ACCEPTEER DIE KLUS.

Wil je de klus uitvoeren dan druk je op 'ja'. Je ziet direct of jij de klus binnen hebt. De afspraak is dan meteen bevestigd.

KLUS KLAAR

Mooi! Dan maak je een factuur aan in ons systeem. Deze komt direct bij de klant en wij handelen de betaling verder af.

ik wil meer informatie over mijn vak

Wij van Zoofy snappen dat je graag wilt weten wat voor soort aanvragen je kunt verwachten en wat je hiermee kunt verdienen. We laten je graag per vakgebied zien wat je kunt verwachten. Klik op de knop rechts en dan wordt alles voor je op een rijtje gezet.

Wat heb ik aan zoofy?

Extra opdrachten.

Handig voor klussen tussendoor. Of als vulling wanneer een van jouw eigen afspraken uitvalt. Jij kiest altijd zelf of je de klus wel of niet doet.

Relevant & Eerlijk.

Wij sturen je alleen aanvragen die voor jou relevant zijn. Anders heeft het geen zin. Alleen wanneer jij er aan verdient doen wij dat ook. Dat is wel zo eerlijk!

Focus alleen op klussen.

Jij doet de klussen, wij doen de rest. Geen administratief gedoe en je hoeft zelf niet achter betalingen aan. Dat doen wij gewoon voor jou.

Meld je aan

Aanmelden bij Zoofy is heel simpel. Klik hieronder, beantwoord in 30 seconden een paar vragen en voor je het weet krijg je de eerste aanvragen al binnen!

WIJ HEBBEN EEN APP ONTWIKKELD VOOR ONZE TOPPERS!

Alles via de mail is leuk, maar via onze web-app houd je het overzichtelijk. Accepteer en factureer in een handomdraai klussen. Wij regelen gegarandeerd de betaling. Kijk in je agenda en archief om jouw klussen in te zien.

Meer informatie nodig?

Wil je toch nog wat opheldering over bepaalde punten die op de website staan vermeld of heb je iets niet kunnen vinden? Geen probleem, wij zijn van 09:00 tot 18:00 klaar om jou te woord te staan!